Blog

A Datolya Napi Szintű Fogyasztásának Jótékony Hatásai a Kismamákra

A terhesség időszaka különleges figyelmet igényel a táplálkozás szempontjából, hiszen ilyenkor a kismamák szervezete fokozott tápanyagigénnyel bír. Természetes segítség a megnövekedett tápanyagigényekre és a könyebb szülésért.

Egy aprócska mag lehet a leghasznosabb és az egyik legfontosabb összetevője egészséges étrendünknek?

A chia mag (Salvia hispanica) a természetes gyógyszerek egyre népszerűbbé váló összetevője, amely számos pozitív hatással bír az emberi szervezetre. Az alábbiakban összefoglaljuk a chia mag előnyeit és gyógyászati alkalmazását:

Kedvezőbb árakon juthat hozzá kedvelt, egészséges, natúr magvainkhoz!
28
Máj

Táplálók, valóban egészségesek, remek kiegészítői a könnyed vacsoráknak és többsége önálló rágcsálnivalóként is megállja a helyét. A nyár első heteiben natúr termékeink fogyasztóinak szeretnénk kedvezni!

Datolyapaszta: miért egészséges és hogyan lehet felhasználni?

A datolyapaszta kiváló alternatívája a finomított cukornak, így sokoldalúan felhasználható édes és sós ételekben egyaránt. Blogbejegyzésünkben bemutatjuk, miért érdemes datolyapasztát használni, és megosztunk néhány ízletes receptet, amelyek egyszerűen elkészíthetők otthon. Fedezd fel velünk a datolyapaszta világát, és élvezd az egészséges ételek örömét!

7 szuper aszalvány az örömteli egészségért

Ezek az aszalványok remek lehetőséget kínálnak az egészséges életmód kiegészítésére, mivel tele vannak fontos tápanyagokkal és egészségügyi előnyökkel. Használjuk őket tudatosan az étrendünkben, hogy élvezhessük jótékony hatásaikat!

Földimogyoró: nem is gondolnánk mennyire hasznos!

A földimogyoró az egyik legkedveltebb ropogtatni való olajos mag hazánkban. Nyersen, pirítva, sózottan vagy ízesítve is megtalálható a boltok polcain. Azt azonban kevesen tudják, mennyire hasznos ez a kicsiny mag a szervezet számára! Hogy mi mindenre jó?

Újdonság! Szárazon, olaj nélkül pörkölt magvak

Az Örömteli egészség programunk keretében évek óta dolgozunk azon, hogy fogyasztóink számára elérhetővé váljanak kedvenc snack termékeik még egészségesebb kivitelben.

A datolyáról részletesebben

A KALIFA datolya Tunézia mesevilágából érkezik, ahol a datolya az egyik legfontosabb és legkönnyebben elérhető energiaforrás, ezért is nevezik a "sivatag kenyerének"!

Miért pattog a kukorica?

A jellegzetes pattogó hang két okra vezethető vissza: részben arra, hogy a kukoricaszem belsejébe gyorsan áramlik be a hő, részben pedig arra, hogy a szem külső, összefüggő rétege (vagyis a héja) nagy szilárdságot mutat.

Cseppnyi trópus a mindennapokban

A kesudió nem csak finom, de tápértéke is magas, gazdag egészséges zsírokban és ásványi anyagokban.