Hűségpont rendszer

Vásárlások után járó hűségpontokra vonatkozó tájékoztató

A kalifa.hu webshopban történő vásárlások alkalmával Magánszemélyek a vásárlásaik után beváltható pontokat gyűjthetnek! A pontok mértékéről, minden termék oldalon tájékoztatjuk a „A vásárlás után járó pontok:” részben.

Megszerezhető hűségpontok

  • Termékvásárlása után 1% mértékű
  • Akciós termék vásárlása esetében 0,5% mértékű
  • Regisztráció (Magán vásárló) 100 pont
  • Hírével feliratkozás 250 pont

Jelenleg érvényes hűségpont szabályzat:

A hűségpontok kizárólag Magánszemélyek részére elérhető! Magánszemély a regisztrációja után is automatikusan 100 pontot írunk jóvá! Regisztrált Céges vásárlók az egyéb kedvezmények okán ezt a típusú kedvezményt nem vehetik igénybe! A hűségpontok alapja a termékoldalon feltüntetett ár / akciós ár. Normál ár után 1%, még az akciós termékek esetében 0,5% mértékű levásárolható pontot adunk. Ezeket a pontokat a következő minimum 600 Ft értékű vásárlás alkalmával a fizetendő – szállítási, utánvét díj nélkül – összeg 40% mértékben válthatók be, azaz ennyivel lehet csökkenteni a fizetendő végösszeget! A hűségpontokat a megszerzéstől számított 120 napig van lehetőség felhasználni!

Hűségpontok nyilvántartása

Regisztrált felhasználó a fiókjában bejelentkezve a „Kedvezmények” fül alatt ellenőrizheti az addigi vásárlásai, regisztrációja, vagy hírével feliratkozás által begyűjtött pontjai számát.

A pontok beváltása

Az összegyűjtött hűségpontokat kizárólag a kalifa.hu webáruházában lehet beváltani, fizetéskor, fizetési módtól függetlenül. Sem utólagos pl,: utánvétes fizetés esetén, sem személyes átvételkor nincs lehetőség erre hivatkozva a fizetendő végösszeget csökkenteni.

A webshopban a fizetési mód választó boksz alatt van lehetőség egy pipa által választani, hogy adott vásárláskor az eddig összegyűjtött pontokat a vásárló érvényesíti, vagy sem, azaz egy következő vásárláskor fogja felhasználni. Amennyiben felhasználás mellett dönt a rendszer automatikusan jóváírja azt. Így a fizetendő végösszeg a megjelölt pontok mértékéig csökkenni fog.

FONTOS!

A húségpontok által realizált összeget 600 Ft alatti rendelés esetében nem lehet felhasználni, továbbá a rendelésben szereplő termékek bruttó összértékének csak a 40% mértékéig lehetséges. Amennyiben a hűségpontok által beváltható összeg magasabb, mint a rendelés összértékének 40% a nem beváltható hűségpontok a nevezett 90 napos idő intervallumon belül, újabb vásárlás alkalmával beválthatók.

A hűségpontok egyéb pl.: kuponos, vagy extra akciós kedvezménnyel nem összevonhatók, így amennyiben kupont kíván beváltani, vagy egy esetleges promócióban extra kedvezményt igénybe venni a vásárló a hűségpontok beváltására már nincs mód. Az így nem beváltott pontok a meghatározott 90 napon belül természetesen egy újabb vásárlás alkalmával felhasználhatók.

Amennyiben a vásárlás végösszege részben hűségpontok beváltása által történik, természetesen arra a részére újabb hűségpontokat nem írunk jóvá. A vásárlás azon részére, melyet nem a nevezett módon fizetett meg a vásárló, ugyan úgy érvényes a hűségpont.