Történetünk

A Kalifa Kft. 2000 -es alapítás óta a Gilan Trading Kft. által gyártott Kalifa márkanévvel forgalmazott minőségi élelmiszer termékek kiskereskedelmi tevékenységét végzi. Legfőbb célkitűzésünk, hogy közvetlenül a gyártótól a fogyasztókhoz hatékonyan és a legjobb kondíciók mellett jussanak el a termékek.

A gyártó Gilan Trading Kft. a kilencvenes évek eleje óta foglalkozik olajos magvak és aszalt gyümölcsök importjával, feldolgozásával és értékesítésével. A cég széles termékválasztéka a fogyasztók körében országos ismertséget elért Kalifa-termékek a csemegepiac jelentős szereplőivé váltak, aszalvány kategóriában piacvezető. A cég, mint a mediterráneum szakértője a legjobb termőterületekről, közvetlenül a termelőktől vásárol, így biztosított a jó minőség és a kedvező ár. A kiváló minőségű alapanyagot pedig a legkorszerűbb technológiával, HACCP és IFS minőségbiztosítási rendszerben dolgozza fel. A folyamatos üzleti sikereknek köszönhetően a Gilan Trading Kft. 2001-ben egy korszerű üzemet és raktárbázist épített fel. Az egyre növekvő piaci igényekre válaszul a cég azóta további fejlesztéseket hajtott végre; megnövekedett a szárazon pörkölő kapacitás, lezajlott egy jelentős raktárfejlesztés, új, magas technológiai színvonalat képviselő gépsorokkal bővült a géppark. A beruházások célja, hogy a Gilan Trading Kft. minden szempontból eleget tudjon tenni a piac növekvő igényeinek és a kereskedelem elvárásainak.

Az aszalt gyümölcsök és olajos magvak piaca az egészséges életmód térhódításának köszönhetően lendületesen fejlődik. A Kalifa termékek az egészséges étrend fontos részét képezik: tele vannak vitaminokkal, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, telítetlen zsírsavakkal, rostanyagokkal.

Kommunikációnkkal és marketing tevékenységünkkel igyekszünk a lakossági fogyasztóktól egészen a nagy felhasználókon át a viszonteladó partnereinket is megszólítani. Nem kisebb feladatot tűztünk ki, mint hogy népszerűsítsük Magyarországon az egészséges táplálkozást, és hogy még színesebbé tegyük a magyar konyhaművészetet a mediterrán étkezési kultúra elemeinek meghonosításával.

Legyen Ön is részese ennek a három évtizede tartó küldetésnek, fedezze fel, újra és újra termékeink varázsát! Engedje, hogy a mindennapjai részévé váljanak, akár fogyasztja, akár üzletileg lát bennük lehetőséget.

 

Kalifa csapata